Achter de schermen bij Spothopper

Kitesurfen in Hermanus Zuid-Afrika
IMG_8432
Cape Alguhas Zuid-Afrika

Even voorstellen

Joee! Wij zijn Kris en Jimme en op dit moment maken we samen een rondreis door Zuid-Afrika, Kenia en Sri Lanka. Tijdens deze tocht jagen we verschillende windseizoenen na met één missie: kitesurfen! Deze missie voert ons naar de meest exotische kitespots van onze blauwe knikker. Geen wind? Geen paniek! Op windloze dagen trekken we erop uit om deze paradijsjes te verkennen en ondernemen we de leukste geen wind activiteiten.

Ons doel

Rondreizen met kitesurf materiaal is niet altijd makkelijk en vereist wat planning. De voorbereidingen geven natuurlijk de nodige voorpret, maar we hebben ervaren dat het vooral voor exotische bestemmingen lastig is actuele informatie over kitesurfen en reizen te vinden. Dan is het fijn als je iemand kent die al een keer op deze kitesurf bestemming is geweest en je de ins en outs geeft. Dat is natuurlijk lang niet altijd het geval, met die reden hebben we Spothopper opgezet!

Ons doel is hulp bieden bij het zélf plannen van je kitesurf vakantie of kite les in het buitenland. We delen onze reiservaringen, zodat je zonder zorgen van spot naar spot kunt hoppen en zo veel mogelijk uit je trip kunt halen. 

Informatie van hoge kwaliteit staat bij ons centraal. We proberen onze ervaringen zo duidelijk mogelijk te omschrijven zodat je goed geïnformeerd op pad gaat. We kijken op dezelfde manier naar onze samenwerkingen. Daarom gaan we alleen een partnership aan met bedrijven waarvan wij vinden dat ze een goede toevoeging aan onze website én jouw kitesurf vakantie kunnen zijn.

Samenwerkingen

Wil jij bijdragen aan Spothopper door een kitesurf bestemming, kitespot, kiteschool, merk, product of iets anders onder de aandacht van de Nederlandse kitesurf community te brengen? Mocht je geïnteresseerd zijn in een samenwerking, dan kijken we graag hoe we samen tot het beste resultaat kunnen komen. Voor samenwerkingen, opmerkingen over de content en vragen zijn we te bereiken via de mail.

Onze partners

High Five Kiteschool Kaapstad
Mystic kitesurf hostel Cape Town