Welkom in Diani Beach, Kenia’s meest populaire watersport bestemming!

Het land van The Lion King, safari, de Masaai en hagelwitte zandstranden. Maar ook: botervlakke zandbanksessies en  golfsessies op het rif: welkom in Kenia!

Diani Beach is dé kitesurf bestemming van Kenia. Met twee windseizoenen, het kaskazi seizoen en het kuzi seizoen, is wind bijna het hele jaar gegarandeerd in Kenia. Na je kitesessie kan je languit onder een palmboom (kijk uit voor vallende kokosnoten) of bij een van de vele strandbarretjes. 

Zijn je knieën toe aan een rustdag of waait het een keer niet? Rond Diani Beach zijn er veel geen wind activiteiten zoals snorkelen, wandelen, bomen knuffelen, dolfijnen spotten en natuurlijk op safari gaan!

Kitesurfen

Kitespots in Diani Beach, welke kitematen kan je het beste meenemen naar Kenia en wanneer lopen de kaskazi en kuzi windseizoenen? Hier vind je alle informatie over kitesurfen in Diani Beach.

Praktisch

Waar vraag je een visum aan en hoe lang mag je in Kenia blijven? Welke reisvaccinaties zijn belangrijk in Kenia? Hier vind je alle informatie om jouw reis naar Kenia tot een succes te maken.

Geen wind?

Dan hoef je niet bij de pakken neer te zitten. Op windloze dagen is er een breed scala aan activiteiten. Knuffel een boom, maak een wandeling door de prachtige natuur of spot wilde dieren op safari.

Cultuur

Leer een woordje Swahili en maak kennis met de Keniaanse keuken. Naast lokale kost is er ook buitenlands eten te vinden in de restaurants die Diani Beach rijk is. Hier vind je onze favorieten!