Welkom in dé kitesurf hoofdstad van de wereld: Kaapstad!

kitesurfing table mountain cape town sunset

Kaapstad, het kitesurf ‘Mekka’ aan de voet van de Tafelberg. Naast de bekende kitespots in Blouberg vind je Kaapstad veel andere kitespots die een bezoekje waard zijn. Van perfecte kickers in Blouberg tot boter vlakke lagoons in Langebaan: voor ieder type kitesurfer en ieder niveau is hier een geschikte kitespot te vinden!

Mocht het een dag niet waaien of kom je voor het windseizoen aan om het land te verkennen (aanrader!), dan heeft Kaapstad en haar omgeving ontzettend veel te bieden. Zuid-Afrika is met 11 nationale talen en invloeden uit Europa, Azië, en het midden oosten een bruisende mix van cultuur en nationaliteiten. Ontdek het zuidelijkste land van Afrika en haar prachtige natuur, geurige gerechten, heerlijke wijnen en meer!

Kitesurfen

Wanneer loop het windseizoen en wat zijn de beste kitespots in Kaapstad? Dit en informatie over kiteles in Blouberg, kitesurf materiaal huren en materiaalonderhoud vind je hier!

Praktisch

De praktische kant van een kitesurf vakantie: reisvaccinaties, reisstekkers, verzekeringen, valuta, een visum voor Zuid-Afrika en vervoer. A tot Z vanaf vertrek tot aankomst in Kaapstad.

Geen wind?

Ook op windloze dagen biedt Kaapstad vertier. Beklim de Tafelberg en Lion’s Head, struin over lokale markten of pak een filmpje in Kaapstad haar oudste bioscoop.

Cultuur

Cultuur snuiven of op de culinaire tour? Maak kennis met de Cape Malay keuken en Kaapse gebruiken. Vind onze favoriete restaurants in Blouberg en leer over de Zuid-Afrikaanse slang, bru.